nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Hajdú Péter apja a nyolc éve tartó viszályról: halálom előtt békülnék a fiammal

Hajdú Péter apja a nyolc éve tartó viszályról: halálom előtt békülnék a fiammal

Lassan nyolc éve, hogy Hajdú Péter nem beszél az édesapjával. József most úgy érzi, eljött az ideje annak, hogy béküljenek, mielőtt még túl késő lenne.
NLCafé
f Ajánlom

Már sokszor hallottunk arról, hogy Hajdú Péter legnagyobb támasza az édesanyja. Apjával való kapcsolatáról csak annyit árult el korábban nekünk, hogy megromlott a viszonyuk, de nem akar erről semmi konkrétat mesélni. “Senkit nem akarok megbántani, főleg nem az édesapámat. Amikor az ember úgy érzi azonban, hogy megbántották, és átgázoltak rajta, és ezt nem lehet rendbe tenni, akkor a vagdalkozás és az egymásra mutogatás, sértegetés helyett sokkal jobb egyszer és mindenkorra lezárni ezeket a kapcsolatokat. Én képes vagyok lezárni kapcsolatokat, és azt gondolom, ezt meg kellett tanulnom, de szerintem bármilyen nehéz, meg kell tanulnia mindenkinek. Sokkal nehezebb úgy élni, hogy folyamatosan ellenséget látsz valakiben, aki csak és kizárólag negatív energiákkal áraszt el, aki kihasznál, aki egész egyszerűen nem örül a sikereidnek, és nem számíthatsz rá.”

Most Hajdú József a BEST magazinnak mesélt a kapcsolatukról. Bár korábban ő maga nem mondott éppen szépeket a gyerekéről, most azt gondolja, ideje elásni a csatabárdot. “Nagyon örülnék, ha a halálom előtt még kibékülnék vele. Ha úgy érzi, szüksége van rám, én itt vagyok” – mondta Hajdú Péter édesapja a magazinnak, ahol részletezte is, ő hogyan látja a helyzetet. 

Hajdú Péter apja: halálom előtt békülnék a fiammal

 

 

Megosztás Facebookon