nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Milliókat bukhat Bangó Margit a gyors költözés miatt

Milliókat bukhat Bangó Margit a gyors költözés miatt

Bangó Margit kinézett egy kertes házat, és beleszeretett annak környékébe. Minél előbb költözne, ám a sietség miatt akár milliókat is bukhat.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Árulja otthonát Bangó Margit. Az énekesnő a Facebookon osztotta meg a hirdetést, amelyben híressé vált kispesti családi házukat kínálja a vevőknek. “Sürgősen áron alul eladó jó állapotú, per- és tehermentes összközműves családi ház!” – olvasható a hirdetésében. Az ötszobás épület 33 millió forintért keresi gazdáját. A Blikk által megkérdezett ingatlanszakértő szerint  a hasonló ingatlanok ára ezen a környéken átlagosan 8-10 millió forinttal magasabb.

Hogy hova költözik Bangó Margit? Unokája, Tina és annak férje Emilio szomszédságába. Teljesen beleszeretett a környékbe. “Vettünk Tinával egy házat, vagyis Mama segített nekünk, és ő beleszeretett a környezetbe. Nagyon szereti a virágokat, de nála viacolorral burkolták az egész kertet, és szeretne egy kertes házat! Az is szempont volt, hogy egymáshoz közel legyünk, ugyanakkor meglegyen az egészséges különlét, de közeledjünk is egymáshoz” – mondta Emilio, aki elárulta, már ki is szemelték Bangó Margit leendő házát, pár utcányira az otthonuktól.

Milliókat bukhat Bangó Margit a gyors költözés miatt

 

Megosztás Facebookon