Sztárok

Ők a 2017-es Nagy duett versenyzői

Csütörtökön délelőtt bejelentik az idei Nagy duett versenyzőit. Lássuk, kinek ki lesz a párja. Élőben tudósítunk a TV2 sajtótájékoztatójáról.

2017-ben tizenkét sztárpár áll majd a Nagy duett színpadjára. De minden párosnak csak az egyik tagja profi énekes. Néhány napja már tudjuk, hogy mely énekeseknek kell majd tanítani a kevesebb hanggal megáldott celebeket, ám arra mostanáig vártunk, hogy kik lesznek a párosok további tagjai.

A 2017-es Nagy duett párosaiból a profi énekesek:

  • Peller Károly
  • Janicsák Veca
  • Tolvai Renáta
  • Oláh Gergő
  • Vastag Csaba
  • Fábián Juli
  • Vincze Lilla
  • Völgyesi Gabi
  • Jolly
  • Csipa
  • Judy
  • Emílió

A mai sajtóesemények összesen két nevet tudtunk az énekesek párjai közül. Ma végre az is kiderül, hogy  Ábrahám Edit és Stohl Luca mellett, kik próbálkoznak majd meg az énekléssel a Nagy duettben.

Pachmann Péter, a Nagy duett előző nyertese érkezett elsőként a helyszínre Cookyval. És kezdődik a nagy bejelentés. 

“A tavalyi győzelemben a legjobb, hogy olyan cikkek jelentek meg rólam, hogy Pachmann igazi partiállat, vagy az, hogy nem is vagyok olyan kövér.”

Ők a 2017-es Nagy duett versenyzői

Kiderült a zsűri névsora: Kasza Tibor, Szulák Andrea és Cooky, éppen úgy, ahogyan a legutóbb is.

Mostantól pedig egyesével hívják be a Nagy duett versenyzőit, azaz 24 embert. 

“Oláh Gergő párja Zimány Linda” – jelentette be Pachmann

Zimány Linda énekelni soha nem tanult, de van zenei alapképzése, és ahogy ígéri, mindent belead a versenybe. 

“Jó lesz ez, tud ő énekelni” – tette hozzá Oláh Gergő. 

Ők a 2017-es Nagy duett versenyzői

Fábián Juli nem tudott elmenni a Nagy duett sajtótájékoztatójára, mert megbetegedett. Az viszont kiderült, hogy Győrfi Pál az énekpartnere. “Voltam már énekórán. És azzal szeretném kezdeni, hogy a zenének igenis van gyógyító ereje.”

Ő is megígérte, hogy mindent belead a fellépésekbe.

Élő: Ők a 2017-es Nagy duett versenyzői

És máris érkezik Vincze Lilla, akinek a párja Apáti Bence. “Lillának nagyon jó mozgása van, és tudom, hogy ő szeret táncolni. Én nem vagyok jó tanár, és nem vagyok türelmes. Zeneiskolában kezdtem, és népünnepély volt, amikor végül átmentem a balettintézetbe” – mondta Bence, és a páros nem volt hajlandó elárulni, hogyan is készül a versenyre, mert ahogy fogalmaztak, ez az ő titkuk kell legyen.

Élő: Ők a 2017-es Nagy duett versenyzői

Judy a következő, aki a színpadra lép. “Mi vezéreljen, ha nem az, hogy megnyerjük a játékot?” –kezdte az énekesnő. De nemcsak ő, a párja is ugyanígy áll hozzá, aki nem más, mint Erdei Zsolt.

“Gyerekkoromban nehéz is volt felülemelkedni azon, ha veszíteni kellett, felnőttként már benőtt a fejem lágya és megtanultam méltósággal veszíteni. De alapvetően a győzelemre hajtok.”

Mivel a fotózáson Judy majdnem lecsókolta Erdei Zsoltot, nagy volt a nevetés a teremben. Sokan már most őket tartják a nagy kedvencnek. 

 

Élő: Ők a 2017-es Nagy duett versenyzői

Janicsák Veca lépett a színpadra, és kiderült, hogy Simon Kornéllal szerepelnek majd a versenyben. Ahogy elmesélték, egyiküknek sem a tánc az erőssége, Veca hangban akarja majd pótolni a hiányosságokat, Kornél pedig lendülettel veti bele magát a Nagy duettbe. “Szeretném Vecát majd egy más személyiség variánssal megajándékozni mint kezdő rendező. Olyat hozok ki belőle, ami őt is meglepi.”

Ők a 2017-es Nagy duett versenyzői

Völgyesi Gabi következik, aki saját bevallása szerint nagyon izgul. És nem a színjátszás része miatt.

Sági Szilárd lépett a színpadra, ő Gabi párja. 

Élő: Ők a 2017-es Nagy duett versenyzői

Vastag Csaba már most biztos abban, hogy tudja, mit szeretne csinálni, hogyan akarja kihozni a partneréből a maximumot. “Nagy meglepetéssel készülünk, egy tőlem távol álló stílusban” – kezdte az énekes. Szerinte a legfontosabb egymás ismerete, hogy tudják, kinek miben kell támogatás. 

Élő: Ők a 2017-es Nagy duett versenyzői

Sokáig operaénekesnek készült, ezért Ábrahám Edit Csaba partnereként most örül, hogy bizonyíthat. “Kegyetlen tudok lenni, munkamániás vagyok és maximalista. Előre szólok” – viccelődött a Barátok közt egykori sztárja. 

Élő: Ők a 2017-es Nagy duett versenyzői

Csipa, a Hooligans énekese lendülettel veti bele magát a versenybe, de leszögezte, hogy ő nem tanár típus. Párja Mádai Vivien lett.

Ők a 2017-es Nagy duett versenyzői

“Az ének mellett a mozgással is hadilábon állok, de annál lelkesebb vagyok. Örülök, hogy kimozdulok abból a skatulyából, amiben vagyok.”

Élő: Ők a 2017-es Nagy duett versenyzői

A hazai mulatós zene kiemelkedő alakjaként vezette fel Pachmann Jollyt. Partnerével nem volt még közös próbájuk, de az énekes most úgy érzi, hogy megvan köztük az összhang.

Élő: Ők a 2017-es Nagy duett versenyzői

Hódi Pamela bizonyíthat, mit tud. “A kocsiban szoktam énekelni, a zuhanyzóban nem, mert ott hullana a számba a víz” – mondta. 

Ők a 2017-es Nagy duett versenyzői

A műsorban Tolvai Reni merészebb lesz, mint most, amikor a színpadra lépett, legalábbis ő ezt ígérte. 

Élő: Ők a 2017-es Nagy duett versenyzői

Partnere Danny Blue lesz, aki most megmutathatja, hogyan tudja elvarázsolni a hangjával a nézőket. Mentalistaként sikeres, és mivel nyert már műsort, Pachmann szerint nagyobb az elvárás felé, mint mással szemben. 

Pachmann úgy gondolja, Danny már azt is tudja, ki lesz az idei széria győztese, mivel Reni szerint mindent előre lát.

Ők a 2017-es Nagy duett versenyzői

Peller Károly a következő versenyző, aki az éneklésben és a mozgásban is otthon van, ennek ellenére fél attól, milyen kihívások elé állítják. Ő inkább a klasszikusabb vonalon mozog otthonosan, a rock és a pop távolabb áll tőle. Párja a magyar táncművészeti főiskolán végzett, bár ezt kevesebben tudják Stohl Lucáról. 

Élő: Ők a 2017-es Nagy duett versenyzői

Az utolsó páros érkezik, ami Pachmann szerint jó ómen lehet, mivel annak idején ő és Péter Szabó Szilvia is utolsóként vonult be a sajtótájékoztatóra, végül pedig megnyerték. Emilio és Ábel Anita párosára senki sem számított, ez a döbbent csendből is kiderült. “Nagy rajongója vagyok Emiliónak, és tudom, hogy azt mondja, belém is szerelmes, de ő mindenkibe, főleg Tinába és a családjába.”

Ábel Anita várja, hogy végre más szerepben bizonyíthat, és nem műsorvezető vagy zsűritag lesz, hanem a színpadon áll ismét. 

Élő: Ők a 2017-es Nagy duett versenyzői

Szóval, a Nagy Duett 2017-es csapata akkor így egyben: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top