Sztárok

Frabato állítja, részben miatta választották meg Donald Trumpot

Rég hallottunk már az ország egyik legismertebb mágusáról, de most hosszú idő után velőset nyilatkozott. Frabato azt mondja, hogy Donald Trump részben az ő közreműködésével nyerte meg az amerikai elnökválasztást, és hogy elég sok melója volt ebben.

2016 novemberében Donald Trumpot választották meg az Egyesült Államok 45. elnökének. Maga a kampány teljesen nyilvánvalóan az egyik (ha nem a) legérdekesebb volt, ha az utóbbi 50 év elnöki kampányai közül, összeesküvés-elméletek százai születtek azzal kapcsolatban, hogy miért Trump lett az elnök, de ezek közül egyik sem tesz említést egy honi jósról / mágusról, akit Nickelsdorf és Kisvárda között csak úgy ismer a magyar emberek egy része, hogy Gregor Bernadett exe Frabato. 

Word. Fotó: Frabato Facebook
Word. Fotó: Frabato Facebook

A földön túli dolgokkal foglalkozó szakember a Borsnak azt nyilatkozta, hogy neki igenis köze van ahhoz, hogy Donald Trump lett az USA elnöke, ezt az állítását pedig a maga mágikus-realisztikus módján meg is magyarázta: “Benne volt a kezem Trump megválasztásában – kezdte. – Kint él Amerikában egy bizonyos nőszemély, aki részt vett az amerikai elnökválasztási kampányában. Ennek a nőnek a fiát tizenöt évvel ezelőtt megölte egy bevándorló. Ezért döntött úgy, hogy Trumpot és a bevándorlási politikáját fogja támogatni. Egy közös ismerős jóvoltából vettük fel a kapcsolatot, és amikor megtudtam, hogy miért keresett fel, azonnal igent mondtam a felkérésre. Ez több mint fél évvel ezelőtt történt. Akkor kezdődött a kampány. Nagyon sok energiát fektettem bele, hogy megválasszák az USA jelenlegi elnökét. A módszerekbe viszont nem szívesen megyek bele… Most van egyébként egy új megbízásom, hogy továbbra is támogassam különböző dolgokban Trumpot, de erről még részleteket nem mondhatok el.”

Frabato állítja, hogy Donald Trump megválasztásában benne volt a keze

Frabato már-már rutinból nyúl bele a világpolitikába, megjegyzi, hogy nem ez volt az első ilyen munkája. “Többször is benne volt már a kezem politikai dolgokban, és mindig eltaláltam, hogy ki fog hatalomra kerülni. Azt is tudom például, hogy kit választanak meg következőre Magyarországon. Hívhatjuk ezt manipulációnak, de ez igazából arról szól, hogy amiben hisz az ember, azt képes bevonzani. Hiszek abban, hogy jóra használom az erőmet, és sosem volt lelkiismeret-furdalásom, mert olykor a magam malmára hajtottam a vizet. Nem félek használni a mágiát a szerelmi életemben sem. A páromnál, Virágnál sem szégyelltem bevetni minden cselt és erőt, hogy megszerezzem. Több udvarlója is volt, amikor egyedül maradt, de végül engem választott. Nem tartom ezt tisztességtelennek, hiszen másnak nem okoztam kárt a tetteimmel.”

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top