Sztárok

Cseke Katinka Pachmann Péternek: randi előtt zoknit dugsz oda, mint a kisgyerekek

A témába nem vágott, de ez mit sem érdekelte Cseke Katinkát. A Jóban Rosszban sztárja a humorérzékét villogtatta egy közbeszólással.

A Várkonyi Andrea vezette Micsoda nők! e heti férfi vendége Pachmann Péter volt, az adás egyik témája pedig a kozmetika. Várkonyi megkérdezte Pachamnntól, hogy neki mi a szépségtrükkje. A Nagy duett tavalyi nyertese kertelés nélkül beszélt arról, hogy szerinte, ha egy nőtől alapvetően elvárják a férfiak, hogy adjon a külsejére, és törődjön vele, akkor ez a férfi oldaláról is természetes kell legyen. “Manapság a nők, hogy úgy mondjam… az intim részeket is próbálják rendbe tenni, és akkor miért ne tehetnék rendbe a pasik is? Én nem azt mondom, hogy állandóan és rendszerességgel a férfi kozmetikában ezzel kell foglalkozni, de ha elvárjuk, hogy valaki ne legyen (bocsánat, hogy így mondom, egymás között vagyunk) dzsungel, akkor mi se legyünk dzsungelek, nem?”

Cseke Katinkának itt ment félre valami, Pachmanttól ugyanis azt kérdezték, hogy mi a “szépségtrükkje”, a Jóban Rosszban sztárja viszont másképpen értelmezte a kérdést, és megszólalt. “Azt hittem, a férfitaktikánál arra gondoltál, hogy randi előtt zoknit dugsz oda, mint a kisgyerekek.”

via GIPHY

Pachmann elütötte a viccet a rá jellemző kimért udvariassággal: “18 évesen, tudod.” A műsorvezető még elmondta, hogy a szakma hiúvá tette, és a reggeli műsor miatt használ szemránckrémet, de nem igazán használ. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top