Sztárok

Hatalmas csalódás érte Zoltán Erikát

Zoltán Erika hatalmas jubileumi koncertre készült a hétvégén, ám ezt végül, rajta kívülálló okokból, nem tarthatták meg. Az énekesnő és 3000 rajongója is nagyot csalódott.

Megdöbbenve és csalódottan, de fegyelmezetten vette tudomásul szombat este több száz ember, hogy nem rophatják Zoltán Erika régóta várt koncertjén. Ők nem tájékozódtak a médiából, így csak a helyszínen tudták meg, hogy a koncert elmarad. CD-t kaptak kárpótlásul a szervezőktől. A Jubileumi koncert hivatalosan technikai okok miatt maradt el, ami egy nappal az esemény előtt derült ki. Későbbi információk szerint, a katasztrófavédelem az utolsó pillanatban mégsem adott engedélyt a buli megtartására. Háromezer jegy fogyott el, a nézők és a fellépők is nagyon várták a bulit. Zoltán Erikát, aki szívvel-lélekkel készült az eseményre megviselték a történtek, a rajongói tartják benne a lelket – írja a Bors.

A koncertet április 8-án pótolják.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top