Sztárok

Hajdú Péter Londonba utazott Vujity Tvrtko miatt

Vujity Tvrtko hosszú idő után először tért vissza Európába. Az eseményen Hajdú Péter is részt vett a barátnőjével. Azt is elárulta, hogy miért. Az ok szakmai.

A Washingtonban élő Vujity Tvrtko Londonban tartott két előadást, és persze együtt töltött egy kis időt a családja ott élő felével, feleségével és legkisebb gyermekükkel. “Karácsonykor ők voltak Washingtonban, most rajtam volt a sor” – mondta Tvrtko, aki azonban csak pár napra érkezett a brit fővárosba, s ebbe sok mindent be kellett sűríteni, például Hajdú Pétert. A világban tett utazások történeteiről szóló esten ugyanis a számos érdekes vendég mellett ott ült az Esti Frizbi műsorvezetője is, aki kedvesével, Eszterrel jelent meg a Regent Hallban. 

“A Heti Napló Sváby Andrással című műsornak forgatunk egy riportot Vujity Tvrtko barátommal, szóval nem romantikázni, hanem dolgozni vagyok itt” – jelentette ki Hajdú Péter, aki egyébként a műsor producere. A sokat tapasztalt tévés riporter történetei egyébként láthatóan megérintették Hajdút – írja a Blikk.

Fotó: facebook.com/peter.hajdu
Fotó: facebook.com/peter.hajdu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top