Sztárok

Tóth Vera százakat inspirált nagy fogyásával

Az énekesnő a minap már egy pink miniruhában mutatta meg formás lábait. Azt mondja, nagyon boldog, hogy egy éve vállalkozott a gyomorbypass műtétre.

Tóth Vera a beavatkozásnak köszönhetően újjászületett: sokkal jobban odafigyel magára, arra, hogy mit eszik, mennyit mozog. Nem csoda, hogy mostanra már ő is elégedettebb a tükörképével, és a férfiak is másképp néznek rá. Persze akadnak olyanok is, akik kritizálják, sőt negatív kommentekkel bombázzák az énekesnőt az átalakulása miatt.

Egyik friss fotója alatt például azt írta egyik “rajongója”, hogy unalmas, hogy folyton az új alakjáról posztolgat, de “emellett nem csinál semmi mást”. Az énekesnő igyekezett megvédeni magát, válaszában pedig leírta, hogy mióta megoperálták, több száz embernek adott erőt.

“Az én testem, az én döntésem. Szerencsére rajtam kívül még háromszáz ember választotta a műtétet, mióta engem is megműtöttek és felvállaltam. Az az igazság, hogy […] a műtét az nem megoldás, csak egy löket ahhoz, hogy az, aki betegség vagy egy határt átlépett súly miatt nem tud mozogni vagy fogyni, az kaphat esélyt arra, hogy ő is megélhesse, milyen csinosnak lenni” – írta közösségi oldalán Tóth Vera.

Olvass még többet Tóth Veráról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top