Sztárok

Dobó Kata és Zsidró Tamás titkokat árultak el kapcsolatukról

Bár két különböző pályán mozognak, ez nem ver éket kettejük közé, sőt! Mint mondták, éppen ez hozza őket közelebb egymáshoz.

“Más ritmusban élünk Katával, én mégsem tudom elképzelni, hogy egy fodrász lánnyal legyek együtt”nyilatkozta a Borsnak Zsidró Tamás mesterfodrász. Hozzátette, bár szerelmével két eltérő társaságban mozognak, gyakran merítkeznek meg egymás köreiben. “Ez izgalmasan színezi ki a kapcsolatunkat. Ráadásul Kata a divatban is otthon van.”

Dobó Kata és Zsidró Tamás titkokat árultak el kapcsolatukról

A sztárpárnak emellett nagy könnyebbséget jelent az is, hogy nem kell magyarázkodniuk egymásnak, ha történetesen fél órát késnek egy-egy előre megbeszélt találkozóról. Mint elmondták, mindketten élnek át hasonló helyzeteket, emiatt megértően tudnak az ilyesmihez viszonyulni.

Arra a kérdésre, szerinte mi a titka a kiegyensúlyozott kapcsolatuknak, Dobó Kata azt válaszolta a lapnak: “Térjünk vissza erre a kérdésre öt év múlva, nagyjából addigra fog ez kiderülni.”

Olvass még többet Dobó Katáról és Zsidró Tamásról az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top