Sztárok

Friss: Tóth Gabi bejelentése mindenkit váratlanul ért

Tudtuk, hogy Tóth Gabi alkotói szabadságra, ha úgy tetszik, szünetre szeretne menni. Tudtuk, hogy változást szeretne az életébe, de erre a bejelentésre most nem számítottunk.

“Már nem tudok magamból valami olyat adni, és ezért úgy döntöttem, hogy a csúcson kell abbahagyni” – mondta Tóth Gabi a pénteki esti Fókuszban, ahol bejelentette, hogy nem folytatja tovább az X-Faktort, az új évadban már nem vállal szerepet mentorként. “Ez egy nagyon fájdalmas döntés volt számomra, ez a műsor a szerelmet hozta, ez a műsor barátságot hozott, kapcsolatokat, sikert, és mindent, ami egy előadónak szükség van ebben a szakmában.” Tóth Gabi ezek ellenére is úgy döntött, hogy kiszáll az X-Faktorból, amelyben három évadon keresztül ült egyedüli nőként a mentorok asztalánál. Azt mondja, hogy egy csendesebb, befelé figyelő, a zenélésre koncentráló időszakot szeretne megélni az életében

Friss: Tóth Gabi bejelentése mindenkit váratlanul ért

“Én saját magam hozom meg a döntéseimet, ezt is saját magam hoztam meg, majd elmondtam a szüleimnek és a páromnak.” A kaméleon Tóth Gabi döntését megértette és elfogadta az RTL vezetősége. Az X-Faktor az elmúlt 6 évben nemcsak sok pályakezdőnek, de Gabinak is gyökeresen megváltoztatta az életét. “Én tavaly győztes voltam, győztes mentor voltam az Opitz Barbival, három X-Faktort csináltam meg, a műsornak köszönhetem a visszatérésemet, hogy egy olyan megítélésem lett, amivel hatalmas rajongótáborra tettem szert, a zeneiségemet is megismerték, a zenei tudásomat átadhattam a fiataloknak, a kezdőknek, akik most kerültek be a szakmába. Mindent összefoglalva azt gondolom, hogy a legtöbbet kaptam ettől a műsortól, amit kaphattam volna egyébként egész életemben.”

Tóth Gabi nem fog eltűnni, tavaly nagy sikerrel debütált a Shrek című musicalben, és most újra egy színházi produkcióban, a Passió XXI-ben dolgozik, korábbi mentortársával, Alföldi Róberttel. Új dalokon is dolgozik a zenekarával, és hamarosan alkotótáborba vonulnak.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top