nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Dögös a szaunázós kép Tolvai Reniékről – Dobó Ági, Kustánczi Lia és Marton Adrienn is bevállalta

Dögös a szaunázós kép Tolvai Reniékről – Dobó Ági, Kustánczi Lia és Marton Adrienn is bevállalta

Csapatépítésen voltak, de jutott idő a lazításra is. A képeket elnézve pedig biztos, hogy Tolvai Reniék összerázódtak.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Egy igazi wellnessoázisban pihentek a lányok, és a fotókról is átjön a hangulat. A sárvári kiránduláson elengedték magukat Tolvai Reniék, és nemcsak az énekesnőt láthattuk fürdőruhában, hanem Kustánczi Liát, Marton Adrit és Dobó Ágit is. 

fotó: Borzi Vivien
fotó: Borzi Vivien

A lányok a managment cégük csapatépítőjén vettek részt a Spirit Hotelben, és a fürdésen, szaunázáson kívül még egy érdekes stresszkezelő előadáson is voltak. A mininyaraláson a lányoknak végre jutott idejük egy-egy nagyobb beszélgetésre és teljes relaxációra.

Dobó Ági második gyereke tavaly október végén született, a szépségkirálynő alakja azonban most is olyan, mint egykor. A kényeztetést pedig élvezte a kismama, akinek kevés ideje jut magára két kicsi gyerek mellett. Mint kiderült, Nataniel születése óta most először töltött egy éjszakát külön a családjától, és úgy érezte: teljesen feltöltve, kipihenve ment haza fiaihoz. 

fotó: Borzi Vivien
fotó: Borzi Vivien

 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon