Sztárok

Szabó Zsófi egy házassági rítusról: A lovainkat utánozzuk

Szerelmi életéről és szokásairól vallott Szabó Zsófi. Elárulta, hogy mit szeret a férjén, és hogy miként szereti szaglászni őt – van annak egy sornyi fokozata.

Gyertek át! március 10-i adásában Szabó Zsófi elárulja, hogy imádja szagolgatni a férjét, név szerint Kis Zsoltot, és hogy a szagolgatás esetében több szintről beszélünk. “Van a nyuszi-szimat, a szuszizás és a lovacskás-szaglás, aminek keretében gyakorlatilag a lovainkat utánozzuk” – árulta el Szabó Sebestyén Balázsnak.

Szabó Zsófi egy házassági rítusról: A lovainkat utánozzuk

A Gyertek át! március 10-én különkiadással jelentkezik, hiszen kizárólag sztárpárosok foglalnak majd helyet a kanapén. Szabó Zsófi és Kis Zsolt mellett Peller Anna és Lukács Mikike, Puskás Peti és szerelme, Eke Angéla, valamint Pumped Gabo és párja, Sebestyén Ági csap majd össze az RTL Klub game-show-jában a pénznyereményért, amit jótékony céllal a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatnak ajánlanak fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top