nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Gundel Takács Gábor helyére Freddie kerül

Gundel Takács Gábor helyére Freddie kerül

Az elmúlt tíz évben Gundel Takács Gábor biztos pontnak számított sok televíziós műsorban. A helyére most új embereket kellett keresni, és Fehérvári Gábor Alfréd, vagy ahogy többen ismerik, Freddie az egyik befutó.
NLCafé
f Ajánlom

A tavalyi Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója volt Freddie, ezért talán kézenfekvő megoldásnak is tűnik, hogy az idei kijevi verseny egyik szakkommentátora legyen. Gundel Takács Gábor neve az elmúlt tíz évben összenőtt a műsorral, ezért bárkit is választottak volna, biztosan nem ússza majd meg az összehasonlítást. 

Freddie a saját oldalán ennyivel egészítette ki a hírt:

“Drága Freddie Fanok,

Óriási a megtiszteltetés, hogy Kriszta mellett én is ott ülhetek majd azon igyekezve, hogy apró érdekességekkel színesítsem a közvetítést ???? új kihívás és már most élvezem ????

Ami pedig Gundit illeti, bár Ti tudjátok ezt enélkül is… Nem helyettesíteni szeretném mert azt nem lehet… örülök a lehetőségnek és mindentől függetlenül mint példakép statuál előttem Gundi intellektusa, tájékozottsága és szerethetősége.

Remélem élvezni fogjátok! Köszönöm az MTVA-nak a különleges lehetőséget ????

Ölelés 
Freddie”

Gundel Takács Gábor helyére Freddie kerül

Az Eurovíziós Dalfesztivál élő közvetítésének másik kommentátora Rátonyi Krisztina lesz.

Kriszta két adásban már műsorvezetőként is bizonyított A Dal 2017-ben, Freddie pedig A Dal 2016 győztese, így valóban szakik lesznek a kommentátorok! – írta a mediaklikk.

Megosztás Facebookon