nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Cipő anyja és lányai: a családi viszály nem ért véget

Cipő anyja és lányai: a családi viszály nem ért véget

Négy évvel ezelőtt halt meg Bódi László, a Republic zenekar frontembere. Március 11-én lesz a szomorú esemény évfordulója, de Cipőt ma is külön gyászolják a szerettei, nincs béke a családban.
NLCafé
f Ajánlom

47 éves korában hunyt el Cipő, akit nem felednek a rajongói sem. Szigetcsépi házánál nem fogynak el a mécsesek. Amikor a Story magazin megkereste a zenész feleségét, Zsuzsát, udvariasan visszautasította a felé irányuló kérdéseket. Lányaival továbbra is csendben szeretnének élni. Petra és Réka idén érettségiznek, kész nővé értek. 

“A mai napig nem heverték ki, hogy elvesztették az apukájukat” – jegyezte meg az egyik ismerősük. 

Cipő édesanyja, Gizi néni és testvére 60 kilométerre Szigetcséptől, Kistarcsán élnek. Bár kilométerben mérve alig van távolság Cipő anyja és lányai között, az elmúlt években mégsem találkoztak. 

“A temetés körüli konfliktus olyan mély sebeket ejtett mindenkin, hogy még nem sikerült helyrehozni a kapcsolatot. Pedig anyukám már nagyon szeretné magához ölelni a bátyám lányait” – mesélte Cipő húga, Marica. 

Bár a zenésznek halálig Zsuzsa maradt a felesége, Cipő az utolsó hat évét egy másik asszonnyal, Brigittával élte. Ő a mai napig jó viszonyt ápol Gizi nénivel és testvérével, olykor együtt mennek ki a temetőbe is. 

A család életéről és Cipő hagyatékáról, arról, ki hogyan emlékezik meg róla, részletek a magazinban.

Cipő szerettei súlyos titkokat őriznek

 

Megosztás Facebookon