Sztárok

Néma szerepet kaphat Kulka János

A színházba még nem térhet vissza a stroke-on átesett Kulka János, filmszerepet ugyanakkor máris kapott.

Ujj Mészáros Károly rendező mozijának kapott szerepet a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész. A skandináv típusú krimi forgatása márciusban kezdődik, így Kulka János hamarosan kamera elé állhat. Mégsem egészen úgy, ahogyan a rendező először tervezte.

A Blikk információi szerint Kulka János egyre jobb formában van, a stroke utáni rehabilitációja jól halad, de nem egyenletesen. Beszéde sajnos még nem tökéletes, éppen ezért a színész nem vállalt még szöveges szerepet. Így az a kompromisszumos megoldás született, hogy Kulka János szerepel az új filmben, de néma szerepet kap.

Közel egy éve annak, hogy a művész stroke-on esett át, az életmentő műtétet követően hetekig kórházban ápolták. A nyilvánosságtól elvonulva él, a gyógyulását segítő szakembereken és néhány barátján kívül senkit sem enged közel magához Kulka János. Feltűnik egy-egy különleges eseményen, de alapvetően még elzárkózik a hivatalos szereplésektől.

Néma szerepben tér vissza Kulka János
Néma szerepben tér vissza Kulka János (fotó: Wiki)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top