nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Már tudják, mi okozta George Michael halálát

Már tudják, mi okozta George Michael halálát

Azóta találgatják, vajon mi okozhatta George Michael halálát, hogy a hír karácsonykor sokkolta a világot. Az orvosi vizsgálatokat befejezték, a szakértők egyértelműen megállapították a világsztár halálának okát.
MTI/NLCafé
f Ajánlom

Karácsony első napján, az angliai Oxfordshire megyében lévő otthonában érte a halál George Michaelt. A sokkoló hír hallatán mindenki arra volt kíváncsi, vajon mi történhetett a világsztárral.

Menedzsere, Michael Lippman akkor úgy tájékoztatta a közvéleményt, az énekes halálát hirtelen szívmegállás okozta, de a bejelentést a hatóságok hivatalosan a mai napig nem erősítették meg. 

Kedden ismertették George Michael halálának részletes vizsgálati jelentését, amelyből most már mindent kizáróan kiderült, az énekes halálának elsődleges oka elégtelen szívműködéshez vezető kitágulásos szívizom-elfajulás volt, amelyhez egyéb szív- és májfunkciózavarok is járultak.

A halottkémi vizsgálat eredményeit összefoglaló jelentés szerint a haláleset természetes okokból következett be, a hivatalos vizsgálat lezárult, nincs szükség semmiféle további vizsgálódásra az ügyben. Az ügyet vizsgáló rendőrhatóság már első, december végi közleményében hangsúlyozta, George Michael halálával kapcsolatosan idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

Szívbetegség okozta George Michael halálát
Szívbetegség okozta George Michael halálát

 

Megosztás Facebookon