Sztárok

Gáspár Evelin derekát két kézzel átéred

Már egy jó ideje, hogy Gáspár Evelin elhatározta, hogy életmódot vált és nagyon kitartóan edz. Meg is látszik az eredmény, a legújabb képen úgy tűnik, hogy a párja biztosan átéri két kézzel a derekát.

Gáspár Evelin fogyása legalább annyira motiváló, mint Tóth Vera átalakulása, Evelin mégis csak ritkán mutatja meg, hogy milyen eredményt ért el. Ha posztol is magáról, az alakját nemigen figyelheted meg.

Pedig kitartóan edz, és már egy évvel ezelőtt is posztolt olyan képeket, amelyeken látszott: Evelin már nem az a duci kislány, akinek egykor a tévéből megismertük, hanem egy jó alakú nő. Nem a gyors fogyás volt a célja, hanem a teljes életmódváltás, és azóta is fontosnak tartja a rendszeres mozgást, jelenleg személyi edzője segíti a céljai elérésében. 

Amikor az edződ a súlyzód ????????????????@szasssza88

GE (@evelingaspar) által megosztott bejegyzés,

Kocsis Alexandra Evelin helyett is büszke az eredményeire: “Evelinnel már több hónapja »dolgozunk« együtt. Imádom, hogy ennyire kitartó, élete legjobb formájában lesz! Nagyon büszke vagyok rá!”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top