Sztárok

Kovács Patrícia: engem is molesztáltak gyermekként

A színésznő a múlt heti mohácsi busójáráskor kipattant botrány kapcsán osztotta meg emlékeit.

Egyre bizonyossá válik, hogy a múlt heti mohácsi botrány nem elszigetelt eset. Kovács Patrícia Facebook-oldalán mesélt először arról, neki is rémes emlékei vannak a busójárásról.

A színésznő a Blikknek ijesztő részletességgel idézte fel a több mint húsz éves történetet. “Velem is az történt, amiről a napokban több beszámolót lehetett olvasni. A tömegben, a zajban maszkok mögé rejtőző férfiak átléptek olyan határokat, amelyeket nem lett volna szabad. Kislányok testének, kimondom, mellének, fenekének fogdosása nem magyarázható semmilyen hagyománnyal. Nem is igaz, hogy ez része lenne, ez egy hazug magyarázkodás, amivel a védhetetlent próbálják védeni.”

Kovács Patrícia rajztáborral volt a télűző ünnepségen, és még a tanárainak sem merte elmesélni, mi történt vele. “Arra az érzésre emlékszem, hogy kiszolgáltatott vagyok, és ami történik velem, azt ne. Elmondani sem mertem senkinek, az ember az ilyet próbálja törölni a memóriából. De ma is előjön felnőtt nőként a szorongás, ha visszagondolok rá” –  mondta a lapnak.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top