Sztárok

Erős Antónia látványos ruhában vette át a díját

Rengeteg energiát fektet abba Erős Antónia, hogy az Egy Csepp Figyelem Alapítvány révén segítsen másoknak, és úgy tűnik, hogy ez erőfeszítését észrevették az emberek. De nemcsak a díj miatt figyeltünk fel rá az InStyle gálán.

Rengetegen gratuláltak Erős Antóniának a díjátadó után, az RTL Klub híradósa pedig külön hálás, amiért ennyien támogatják. 

“Nagyon köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott, és azoknak is, akik a többi jelöltre a jótékonyság kategóriában, talán ezzel is felhívjuk a figyelmet minden jótékonysági munka fontosságára, a civilek tevékenységére. Csináljatok divatot abból, hogy tesztek valamiért vagy valakiért úgy, hogy közben nem vártok cserébe semmit! Köszönöm” –  írta a Facebook-oldalán.

Erős Antónia látványos ruhában vette át a díját

Ahogy a születésnapján mesélte nekünk korábban, az Egy Csepp Figyelem Alapítványon keresztül sokan megkeresik Erős Antóniát, a segíteni akarók és segítségre szorulók is.

“Sokan fordulnak hozzám tanácsért, hogy cukorbetegként hogyan éljék az életüket, babát mikor és hogyan vállaljanak, mit egyenek, hogy sportoljanak stb. De természetesen kapok én is tanácsot, útmutatást, sőt akad olyan, aki azt mondja, hogy kigyógyít a cukorbetegségből. Ilyenkor szépen végighallgatom, és megköszönöm a szándékot, de tisztában vagyok vele, hogy a tudomány jelenlegi állása szerint gyógyíthatatlan betegségem van.”

A híradós látványos ruhában érkezett a díjátadóra, amiért külön is díjat érdemelt volna.

Fotó: InStyle/ Sárközi Mariann
Fotó: InStyle/ Sárközi Mariann

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top