Sztárok

Marsi Anikó férje elköltözött a fiúkkal, egyedül maradt a műsorvezető

Egy ideje a családja nélkül ébred fel reggelente Marsi Anikó, és amikor hazamegy a Tények esti adása után, nem várja senki. A férje, Palik László a két gyerekükkel együtt karácsony után elköltözött tőle.

Egy évvel ezelőtt Marsi Anikó nagy lehetőséget kapott, amikor visszahívták tévézni. A Tények miatt költözött haza végül a családjával, ám úgy tűnik, valami nem működött.

A BEST magazin információja szerint Palik László karácsony után Vilmossal és Vincével együtt visszaköltözött Mallorcára. Pedig Marsi Anikó korábban nagyon bizakodó volt: “Legelső nap, amikor hazajöttek a suliból, és mindkettőnek csillogott a szeme, akkor megnyugodtam. Az igazság az, hogy jobban beszélnek angolul, mint magyarul, ezért két tannyelvű iskolát választottunk. Otthon mindig is kötelező volt magyarul beszélni, hiszen ez az anyanyelvük. Három évvel ezelőtt, amikor elmentünk, nem is gondoltam, hogy ha más lesz a közegük, és más lesz a nyelv, amit használnak az iskolában, akkor felejtenek az anyanyelvükből. Könnyelműen rántottam a vállamon akkor: ugyan már, hogy lehetne azt elfelejteni.” 

Hogy pontosan mi történt, és miért láthatja ilyen ritkán a gyerekeit a híradós, arról a magazin írt részleteket.

Marsi Anikó férje elköltözött a fiúkkal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top