Sztárok

Kiszel Tünde akkor és most: látod a különbséget?

Az emberiség két részre oszlik: vannak, akik szeretik a Keresd meg a különbséget! képes játékokat, vannak, akik nem. Ha te az utóbbihoz tartozol, ne is folytasd a cikket. Legfeljebb csak azért, hogy megnézd, hogyan üdvözli a márciust Kiszel Tünde.

Egy kis bemelegítéssel kezdünk, mielőtt rátérnénk a lényegre, vagyis Kiszel Tünde képeire. Szóval, ahogy mondtuk már, egy kis összehasonlítós játékra hívunk benneteket, mert egyszerűen adta magát a helyzet. Ez itt egy kezdő változat, és ennél mondjuk nem lesz sokkal nehezebb az sem, amivel mi készültünk.

Kiszel Tünde akkor és most: látod a különbséget?

Szóval, akkor rákanyarodunk a lényegre. Kiszel Tünde idei naptára is igényes alkotás, ezt viccen kívül írjuk. A helyszín, a smink, a ruhák és a koncepció mind átgondolt, és persze soha senki nem állította, hogy ez amolyan retusálatlan valóság lenne. Mert hát nem is az. Viszont a különbség olyan élesen kirajzolódott most a szinte egymás után posztolt képeken, hogy nem tudtunk elmenni mellette. Először azt gondoltuk, hogy Tünde ismét egy régi képet posztolt márciusköszöntőnek, de aztán láttuk a feliratot. Mind a két képen karcsú, a derekából biztosan nem kellett lefaragni, viszont itt-ott látványos az eltérés. 

fotó: Instagram/Kiszel Tünde
fotók: Instagram/Kiszel Tünde

Jó, egy kicsit kinagyítjuk:

Kiszel Tünde akkor és most: látod a különbséget?

Anélkül, hogy most szájba rágnánk a megoldást, azt mondhatjuk, Kiszel Tünde tesz azért, hogy a retusált kép valósággá váljon és nem is jár messze a céltól:

Újra edzés a kedvenc edzőtermemben! ????????????????❤️

www.kiszeltunde.hu ????????????????❤️ (@kiszeltunde) által megosztott bejegyzés,

Ha pedig belejöttél a különbségkeresésbe, akkor itt egy videó, amelyet már inkább haladóknak javasolnak:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top