Sztárok

Hajdú Péter barátnője szexi ruhában ment a Fonogramra – micsoda közös képek!

Már mesélt a kapcsolatáról, láttunk már róluk lesitotókat, de most a Fonogram díjátadójára már a kéz a kézben érkezett Hajdú Péter és Eszter, és nem zavarták őket a kíváncsi tekintetek. Pedig kaptak megjegyzéseket is, szavazz, hogy te mit gondolsz erről!

A Story magazin címlapján már szerepelt Hajdú Péter új barátnője, de a Fonogram azért mégis csak más. Ezúttal ugyanis nyilvános eseményen jelentek meg együtt, mégpedig először, és egy pillanatra néhányakat megtévesztett a látvány, ahogy le is írták: azt gondolták, Sarka Katával érkezett a díjátadóra a műsorvezető. 

Eszter elmondta korábban, hogy beszéltek már Hajdú Péterrel, mire kell készülnie ismert ember barátnőjeként, és biztosan szóba került az is, mennyien hasonlítják majd össze Katával.

fotó: Schumy Csaba
fotó: Schumy Csaba

“Természetesen él egy elképzelés a fejemben, hogy mivel jár egy ismert férfi oldalán lenni. Tisztában vagyok azzal, hogy lesz ennek egy negatív oldala is, de próbálok a háttérben maradni. Civil ember vagyok, egy ügynökségnél dolgozom, és nyugodt életet élek.”

Hajdú Péter új barátnőjével, Eszterrel bulizott

Hajdú Péter barátnője amúgy nagyon merész ruhát választott a díjátadóra, és ennek mentén is hasonlítgatták Sarka Katához. Te mit gondolsz?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top