Sztárok

Pintér Tibor lósz.rt szedetett Berki Krisztiánnal

Színházi szerepet kapott Berki Krisztián, Pintér Tibor egyik darabjában áll közönség elé. A lovas színháznak azonban van egy kemény beavatási szertartása, amin még az erőembernek is át kellett esnie.

Berki Krisztián a minap Lagzi Lajcsival balhézott az Édes Életben, és most újabb kameó szerepben tűnt fel, amikor a műsorban Pintér Tiborral engedték össze. Pintér a lovas színházába invitálta a wannabe celebet, és felajánlotta neki a Trója című darab egyik szerepét. Ez mind okés, Berki igent mondott, viszont a színházban át kellett esnie a beavatási szertartáson, azaz össze kellett lapátolnia egy adag ürüléket. 

“Te most hülyéskedsz, ugye?” – kérdezte Berki. 
“Nem” – válaszolta Pintér, és ment is a lapátért. 

Pintér Tibor lósz.rt szedetett Berki Kriszitánnal

Berki tényleg nem akarta elhinni, hogy ezt meg kell tennie, és egyenesen a János vitéz díszletében. Megjegyezte, hogy másnaptól odaküldi minden nap egy emberét, aki összeszedi a lósz.rt, és az onnantól az ő tulajdona lesz, mert ebből ő bizony pénzt fog csinálni. “Elmondom neked, hogy én már nem ingyen vagyok itt” – summázta a történteket Hódi Pamela leendő férje.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top