Sztárok

Varga Viktor Cinthya Dictatorról: Feleségül fogom venni

"Befelé élünk" – mondta Varga Viktor a Cinthya Dictatorral való kapcsolatáról, sőt állítja, hogy végre megérettek egymásra. Lánykérés lóg a levegőben.

Majd öt éve annak, hogy Varga Viktor és Cinthya Dictator összejöttek. Félidőig mondhatni tökéletesnek tűnt a polgári szemmel tekintve extravagáns páros kapcsolata, de ekkor mégis eltört valami, és szakítottak. Ettől kezdve hol együtt voltak, hol nem, a hírek viszont tekeregtek, majd fél éve például senki nem gondolta volna, hogy ez a két ember még egyszer összeér, ugyanis  Varga Viktor a Tinderen kereste az igazit. A netes párkeresés aligha volt gyümölcsöző, mert januárban kiderült, hogy Varga és Dictator újra együtt vannak, és helyreállt a világ rendje. 

Csodálatos nap ????????????❤ #love #skates #iceskates #roces #gift #memory #castle

Cinthya Dictator (@cinthyadictator) által megosztott bejegyzés,

“Hat hónapja szakítottunk legutóbb, és akkor bele is kezdtem egy lemez megírásába, ami az egész kapcsolatról szól. Persze ez rengeteg érzelmet keltett bennem, volt, hogy sírtam, de persze sokat nevettem is. Írtam Cintinek, de ő erősebb volt, szinte sosem válaszolt” – mondta akkor Varga a Blikknek, de azt is elmondta, hogy később véletlenül találkoztak egy divatbemutatón, majd egy hónappal később is, amikor Dictator a fiúról készített szoborral sétált hazafelé. “Akkor én már tudtam, hogy mi újra egy pár leszünk. Az év utolsó napján elhatároztuk, hogy megpróbálunk ismét kapcsolatban élni. Most minden jó lesz, érzem.”

Giccsvadászok #love #couple #couplegoals #ikerlang #twinflame #mountains???? #landscape #sunset #hungary #happiness

Musican, Artist (@vargaviktorv) által megosztott bejegyzés,

Varga Viktor annyira jól érzi magát mostanság, hogy a lánykérésen töri a fejét. A Bors megkereste, ő pedig beszélt. Jó hosszan: “Összeköltöztünk, ahogyan régen, most is éjjel-nappal együtt vagyunk Cintyvel. Boldogok va­gyunk, biztosak egymásban és a kapcsolatunkban. A békülésben volt tudatosság is, ugyan az érzelmeink után mentünk, de bizonyos szabályokat lefektettünk. Úgy vesszük, mintha a korábbi együttlétünk nem együtt lett volna, hanem egy másik emberrel. Eggyel a sok közül. Új emberekként léptünk a kapcsolatunkba, megbeszéltük, hogy elfelejtünk mindent, ami régen volt közöttünk. Így újra van bizalom. Néha persze becsúszik egy-két pillanat a múltból, de hamar le tudjuk kezelni a szituációt… Megérettünk egymáshoz. Befelé élünk. Mindig is egymás részesei voltunk, de meg kellett élnünk a különlétet is. Nincsenek kérdések bennem, el fogom venni feleségül! A legboldogabbak ak­kor vagyunk, ha bezárkózunk a lakásba, és közösen éljük meg a művészetet. Én festek, ő pedig szobrászkodik vagy iskolai feladatokat csinál.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top