Sztárok

Összeköltözött Varga Viktor és Cinthya Dictator

Hiába próbált egymás nélkül élni Varga Viktor és Cinthya Dictator, nem ment nekik. Kibékültek, de nem a régi, se veled, se nélküled kapcsolatot folytatták, hanem új lappal kezdtek.

Teljes a szerelem és az egyetértés Varga Viktor már oda is költözött Cinthya Dictatorhoz. “Összeköltöztünk, ahogyan régen, most is éjjel-nappal együtt vagyunk Cintyvel. Boldogok va­gyunk, biztosak egymásban és a kapcsolatunkban. A békülésben volt tudatosság is, ugyan az érzelmeink után mentünk, de bizonyos szabályokat lefektettünk.Úgy vesszük, mintha a korábbi együttlétünk nem együtt lett volna, hanem egy másik emberrel. Eggyel a sok közül. Új emberekként léptünk a kapcsolatunkba, megbeszéltük, hogy elfelejtünk mindent, ami régen volt közöttünk. Így újra van bizalom. Néha persze becsúszik egy-két pillanat a múltból, de hamar le tudjuk kezelni a szituációt” – mondta Varga Viktor.

“Megérettünk egymáshoz. Befelé élünk. Mindig is egymás részesei voltunk, de meg kellett élnünk a különlétet is. Nincsenek kérdések bennem, el fogom venni feleségül! A legboldogabbak ak­kor vagyunk, ha bezárkózunk a lakásba, és közösen éljük meg a művészetet. Én festek, ő pedig szobrászkodik vagy iskolai feladatokat csinál” – mesélte lelkesen a Borsnak az énekes.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top