Sztárok

Emma Watson bevállalta: megmutatta a keblét a Szépség és a szörnyeteg promózás közben

Hamarosan bemutatják A szépség és a szörnyeteg legújabb változatát, amelyben Emma Watsoné a női főszerep. A film reklámozásáért olyanokra is vállalkozott a színésznő, amire nem is gondoltunk. Például megnézhettük formás keblét.

Na nem a nyuszis magazinnak vetkőzött, hanem a Vanity Fairnek, de ez is sokakat meglepett, hiszen Emma Watson feministaként korábban elítélte az ilyesfajta magamutogatást. 

“Személy szerint egyáltalán nem gondolom, hogy ez annyira szexi. Mi olyan szexis azon, ha azt mondom: itt vagyok, kipakoltam a mellemet, miniszoknyát húztam…nézd meg mindenemet! Az én véleményem arról, mi a szexi, hogy kevesebb több. Minél kevesebbet mutatsz, az emberek annál kíváncsibbak rád” – mondta 2009-ben az akkor 18 éves Emma Watson, aki kezdett belefáradni abba, hogy mindenki csak vetkőztetni szeretné filmekben, magazinokban. 

Akkor még mindenki a Harry Potter filmek Hermione Grangerét látta benne, a színésznő most úgy érzi, a Szépség és a szörnyeteg segít neki nővé válni a nézők szemében is. “Amikor befejeztük ezt a forgatást, úgy éreztem, hogy nővé értem színészként is. Már nem gyerekként tekintenek rám.”

A színésznő igyekezett nem a szokásos Disney-hercegnőt megformálni, hanem saját karaktertét is belevitte a munkába. A végeredményt pedig megmutatta Gloria Steinemnek, aki feminista szószóló és egyben Watson példaképe. “Fontos volt, hogy Belle nőhöz méltó legyen végig a filmben.”

A Vanity Fair fotózáshoz visszatérve, a színésznő szerint egy felnőtt nő tudja, mikor mit mutat meg magából, és ezt is lehet ízlésesen csinálni. Hát íme a kép:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top