Sztárok

Két évet kaphat Majka rappertársa, Curtis

Curtis azt állítja, hogy már kialudta az átmulatott éjjelt, de amikor másnap újra autóba ült, a baleset után a szonda még kimutatta a mulatozás eredményeit. A rappert akár két év szabadságvesztésre is ítélhetik.

2016 januárjában még arról szóltak a hírek, hogy Curtis ittasan szenvedett balesetet, azaz hajtott neki egy villanyoszlopnak, decemberben viszont kiderült, hogy a baleset során Curtis nemcsak szesz, hanem kokain hatása alatt is állt. A Bors információi szerint Curtis ellen bódult állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt emelt vádat a Szentendrei Járási Ügyészség, a lapnak küldött levelükből pedig kiderül, hogy mi történhetett az ominózus napon. “A helyszíni vizsgálat során a hatóságok a vádlottal alkoholszondát fújattak, amely pozitív eredményt mutatott. Megállapítható, hogy a vádlott kábítószert fogyasztott, és bódult állapotban vett részt a közúti forgalomban, minek következtében egy villanyoszlopnak üt­között. A balesetben személyi sérülés nem történt” – írta a Budapest Környéki Törvényszék sajtóosztálya. 

Curtis tavaly januárban így magyarázta a történteket: “Előző este, szilveszterkor buliban voltunk, ahol persze én is ittam, nem vágtam totálra magam, de becsíptem, ezért nem ültem kocsiba, hagytam a helyszínen az autót, és taxival mentem haza. Aludtam, nem sokat, pár órát, de teljesen kipihenten indultam el a kocsiért. A szonda így is elszíneződött… Nyilván az előző este miatt. Nem tudom, mi a szabály, mennyi idő után tisztul ki az ember, mikor szabad újra volán mögé ülni. Ha hibáztam, sajnálom, és vállalom érte a felelősséget.”

A Bors most is kereste a rappert, de nem érték el. Megjegyzik, hogy Facebook-oldalának tartalma szerint Curtis azért nem elérhető, mert Dominikán nyaral. (Dominika anno az egyik tranzitországa volt a Kolumbiából induló és Európába vagy éppen Észak-Amerikába tartó kokainszállítmányoknak.)

A Borsnak dr. Bacsek György jogász azt nyilatkozta, hogy a Curtis által elkövetett vétség akár két évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top