Sztárok

Szulák Andrea kimaradt Rapülők-buliból

Két este is telt házas koncertet adott a múlt hét végén a 90-es évek ikonikus zenekara, a Rapülők, egy valakit azonban hiányoltak a rajongók, méghozzá Szulák Andreát.

A szuperkoncerten több meghívott vendég is szerepelt, de Szulák Andrea nem volt köztük, pedig az énekesnő 1992-ben közreműködött az Átmeneti csók című slágerben. Hiányolták is a rajongók.

“Sok ismerős írt rám, hogy miért nem voltam ott. Nem vagyok megsértődve, sőt szeretnék gratulálni a fellépéshez, hallottam, hogy fantasztikus volt. Egyszerűen kellemetlen, hogy nekem kell emiatt magyarázkodnom. Lehet, hogy gazdasági okai voltak annak, hogy nem hívtak el. Nem bánom, szerencsére rengeteg munkám van, pénteken is dolgoztam” – mondta Szulák Andrea a Blikknek.

Geszti Péter másképp indokolta a történteket. “Hosszas gondolkodás után közösen döntöttünk úgy, hogy bár az ere­deti hangzásban szeretnénk előadni a dalokat, mégis szeretnénk megújulni tíz év után. Ennek része volt, hogy másokkal állunk színpadra. Hónapokkal korábban felhívtam Andit, és elmondtam neki, hogy ez a helyzet, ő megértette, elfogadta, a barátság pedig megmaradt. Nincs itt semmiféle összeesküvés vagy dráma” – mondta.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top