Sztárok

Kovi ráfekszik a pornóturizmusra

A pornós szakma nagyjából akkor változott meg, amikor a videotékás kölcsönzés helyett online és ingyen hozzá lehetett jutni a filmekhez. A változás Kovi pénztárcáját is megviselte, és most a pornóturizmusban látja a megoldást. De mégis mi az a pornóturizmus?

A Bors cikke szerint Kovács Kovi István megállapodott egy utazási irodával, amely fakultatív programként felnőttfilmes forgatásra csábítja a csoportjait. A producer elmondta, hogy az iroda kereste meg őt, és felvetették, hogy programjaik közé betennék a kínálatba egy-egy pornóforgatás megtekintését.

Kovi ráfekszik a pornóturizmusra

“Én mint rendező instruálom a szereplőket és az operatőrt. Egy igazi egy-másfél órás pornóforgatásról van szó, amit kimondottan a vendégek miatt csinálunk. Tehát nem megrendelő cégnek vagy magunknak forgatjuk. Hangsúlyozom, ez nem kamu forgatás, hanem minden élőben zajlik belámpázott forgatási helyszínen. Az akciók pedig élesek – magyarázta a lapnak Kovi, aki szigorú szabályok szerint ment csak bele az új szexbizniszbe. – Sokat gondolkodtunk, hogy bevezessük-e, hogy akciózhat-e a kedves vendég. Végül úgy döntöttünk, hogy nem, mivel nem prostituáltak a színészeink. Mindent a szemnek, semmit a kéznek! Lehet fotót készíteni a szereplőkkel, és diskurálni velük, de nem lehet beszállni az akcióba. Ha akarja valamelyik néző, akkor megvásárolhatja a videofelvé­telt. Külföldön ez már bevált, működő modell, Nyugat-Európában ko­moly iparág.” Az éppen nemzeti pornóarchívumon dolgozó Kovi szerint az üzlet bejön majd, sikeres lesz. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top