Sztárok

Ezektől a képektől elolvadsz! Jeremy Renner a négyéves lányával ment az Oscar-gálára

Négyéves lányát "csempészte" be az Oscar-gálára Jeremy Renner. Amikor pedig a kislány elfáradt és hazavitték, apja egy tabletről figyelte a buliban, hogy rendben hazaért -e.

Egészen kedd reggelig azt hittünk, hogy Jeremy Renner legérdekesebb pillanatai az idei Oscar-gálán azok voltak, amikor – hogy Gáspár Laci-san fogalmazzunk – lekaratézta a Bosszúállókból ismert kis cimbijét, Chris Evanst. Csakhogy olyan fotókat töltött fel kedden az Instagram-oldalára, amilyenekre nem is számítottunk.

Ezektől a képektől elolvadsz! Jeremy Renner a hároméves lányával ment az Oscar-gálára

Bár az Érkezés, amiben Jeremy Renner is szerepelt, nem kapta meg a legjobb filmnek járó Oscar-díjat vasárnap, a színész számára mégis földöntúli boldogság volt a gála, mivel először kísérte el a négyéves lánya, Ava Berlin.

Renner nem tette ki lányát a kötelező vörös szőnyeges felhajtásnak, “csendben csempészte be” az Oscar-gálára, így arról, hogy Ava Berlin kísérte el apukáját, csak az Instagramról értesülhettek az emberek.

“Nincsenek szavak, amelyek kifejezik ezt a csodás pillanatot az életemben” – írta az első fotóhoz Renner, aki rendőri kísérettel, kislánya kezét fogva sétált el a gála helyszínéig a kocsitól.

No words to express for this blessed moment in my life #sharedexperience #academyawards #imsolucky #daddydaughter

Jeremy Renner (@renner4real) által megosztott bejegyzés,

“Az resti randim az Oscar-gálán. Nem is lehetnék büszkébb” – írta a második fotóhoz Renner, akit egy interjúban korábban arról kérdeztek, hogy szeretné-e, hogy lánya is művész legyen. “Úgy gondolom, hogy ez majd az ő döntése lesz. Nem kell, hogy ismert legyen és reflektorfényben éljen, csak azért, mert a seggfej apja úgy él. Az ő döntései lesznek ezek” – mondta, majd hozzátette, hogy jöhet bármilyen díj, elismerés és filmszerep, élete legjobb része, hogy apa lehet.

My date for the Oscars!! Omg I could not be more proud!!! #oscars #academyawards #redcarpet #daddydaughter #victorywithmyNUMBERONE

Jeremy Renner (@renner4real) által megosztott bejegyzés,

Természetesen Ava Berlin nem csatlakozott édesapjához az éjszakai bulizásban. Hamar hazaküldte a színész, de előtte még lepacsiztak.

Renner tableten keresztül figyelte, hogy minden rendben van-e otthon. “Ilyen az Oscar utáni buli egy háromévesnek” – írta a harmadik képhez a 46 éves Renner.

Jeremy Renner és Sonni Pacheco kanadai modell lánya, 2013. március 28-án született. A színész 2014 januárjában vezette oltár elé gyermeke anyját, de 11 hónappal később el is váltak. Közös felügyelettel nevelik Ava Berlint.

Oscar after party for 3 yr olds! #jealousdaddy #daddydaughter #peaceinchoas #priorities

Jeremy Renner (@renner4real) által megosztott bejegyzés,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top