Sztárok

Megszólalt Deák Kristóf családja az Oscar-díjról

Oscar-díjat nyert Mindenki című rövidfilmjével Deák Kristóf Los Angelesben. Azóta otthon, a szüleinél is folyamatosan csöng a telefon. A család elmesélte, hogyan élik meg az óriási sikert.

“A 61. születésnapomra kaptam a fiamtól az Oscart! – büszkélkedik az édesapa, Deák Csaba – Sejtettem, hogy lesz egy ilyen ajándékom, figyeltem a szakemberek előzetes véleményét.”

“Nem mertem megnézni a versenytársak filmjeit – veszi át a szót Enikő, Deák Kristóf édesanyja. – Este alig bírtam elaludni, aztán fél háromkor csörgött az óra, és leültünk a tévé elé. Pontosabban két külön szobában, két televíziót nézett a család, mert a férjem megfázott, nem akart minket megfertőzni. Aztán egy pillanattal előbb, hogy kimondták volna a győztest, hallottuk, ahogy a másik szobában Csaba felordít: Megvan! Azóta gyakorlatilag folyamatosan csöng a telefon, rengetegen gratulálnak. Pedig nem is mi nyertünk. Csak ülünk itt a kis lőrinci házunkban… Ezt mi még nem emésztettük meg.”

Megszólalt Deák Kristóf családja az Oscar-díjról

Igazából ők is megérdemlik a gratulációt, hiszen mindannyian részt vettek a Mindenki munkálataiban. Bori, Deák Kristóf húga segített berendezni az osztálytermet, Csaba megépíteni a kuckót, amelybe elbújt szomorkodni a főszereplő kislány, és a dobogót, amelyen énekelt az énekkar. Aztán az egész család a nézők között ült statisztaként az énekverseny alatt – írja a Bors.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top