Sztárok

Jakupcsek Gabriella az érzelmi válságáról: nagyon megrázó volt

Jakupcsek Gabriella az új műsora kapcsán mesélt arról, hogy szeret elébe menni a dolgoknak, és minél hamarabb lezárni egy-egy vitát. Ám előfordult olyan is, hogy valakivel nem tudott kibékülni.

Ma este indul a TV2 új békítő reality műsora, és az sem titok, hogy Jakupcsek Gabriella élete is éppen itt tart most, ezért is vállalta el a műsorvezető szerepét. Az elmúlt egy évben volt mit rendeznie magában, de ahogyan a Mokkában is elmondta, alapvetően ilyen típus.

“Én egy furcsa emberfajta vagyok, aki helybe megy ezért a lehetőségért, és fel szoktam hívni azt, akivel bajom van. Olyan volt, hogy valaki menekült. Ha valaki menekül, akkor olyan is lehet, hogy te ki akarsz békülni, de a másik még nem tart ott, és akkor ez nehéz. Én lezárós vagyok.”

Akadt azért Jakupcsek Gabriella életében is olyan helyzet, ami nem úgy oldódott meg, ahogyan szerette volna, de szerencsére, nem túl sok. 

Jakupcsek Gabriella az érzelmi válságáról: nagyon megrázó volt

“Egy vagy két ilyen nehéz helyzetem volt, azt sajnos az élet úgy oldotta meg, hogy vagy meghalt a másik, vagy valami. Szóval, hogy ezek függőben maradtak.”

Az Egymás szemében minden adásában három különböző történetet mutatnak majd be, és ahogyan Demcsák Zuzsa is megjegyezte: ez elképesztő érzelmi válságot jelenthet akár Jakupcsek számára is. 

Jakupcsek Gabriella az érzelmi válságáról: nagyon megrázó volt

“Igen, megmondom őszintén. A múlt hét például nagyon megrázó volt. Volt egy pár olyan történet, amikor nagyon jó beülni az autóba és még utazni 3-4 órát haza, mert addigra úgy lemegy a dolog.”

A műsorvezető úgy fogalmaz, hinni kell abban, hogy vannak egyszerű, szép emberi történetek, amelyek olyan nagyon erősek, hogy mindent elvisznek. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top