Sztárok

Csuti gyűrűt húzott Kulcsár Edina ujjára

Egy laza körömlakkozás után mutatta meg Kulcsár Edina az ékszert, melyet február 26-án, pont a névnapján kapott meg Csutitól. Tobzódik az öröm és a szerelem.

Nemegyszer olvastuk már a kommentek közt, hogy Kulcsár Edina és Csuti szerelmének hamar vége lesz, de a páros rácáfol a félrement jóslatokra. Az Édes Életben gyakran élik a kamera előtt a mindennapjaikat, olyat pedig csak egyszer láttunk, hogy Csuti kidobta Edinát, valami snassz és színpadias vita után. A fiút nemrégiben műtötték, most éppen otthon lábadozik, de ahhoz nem volt rest, hogy a lányt meglepje a neve napján, ráadásul egy elég szép ékszerrel. Ez az: 

Kulcsár Edina képalázott is, a szöveget változtatás nélkül közöljük: “Ma van a névnapom! Csuti meglepett egy kis aprósággal névnapom alkalmából! Kaptam tőle egy gyűrűt, és 2 kék charmot a karkötőmre. Mivel még itthon ápolom az én kis betegemet, nem volt túl sok kedvem kifesteni magamat, viszont a körmeimet annál nagyobb kedvem volt megcsinálni, mert feleannyi idő mint egy smink. Múltkor pont olyan árnyalatú kék géllakkot hoztam haza, mint amilyen szín az új charmjaimban is van, így nem volt kérdés, hogy milyen árnyalatot használok. Nem akartam túl snasszra sem csinálni, szóval kék-fekete lett, pár pici kővel megspékelve.”

Kulcsár Edina eközben leváltotta Sarka Katát az Élet-forma műsorvezetői székében. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top