Sztárok

Berki Krisztián tokájába epesavat fecskendeztek

Berki Krisztián valószínűleg akkor is belekeveredne a hírfolyamba, ha remeteként húzná meg magát úgy fél évre egy félreeső szigeten az Indiai-óceánon. A celeb-műsorvezető ruhapróbára indult, és epés tokairtás lett belőle.

Azt írja a Bors, hogy Európában Berki Krisztián az első, akinek egy teljesen újfajta, műtét nélküli módszerrel távolítják el a “tokaszalonnáját”. A húszperces beavatkozáson egy ampulla epesavat injekcióztak Berki tokájába. “Egy epekivonatról van szó, a szer megrepeszti az áll alatti zsírszövetet, amit a szervezet a májba szállít, és ott fog lebomlani 3–4 hét alatt” – mondta a lapnak Tizedes György plasztikai sebész. A Bors megjegyzi, hogy ez a hatóanyag nem újdonság, rég­óta használják alkoholproblémás májbetegeknél, komoly mellékhatása nincs, de előfordulhat, hogy az állkapocs idegére hatva átmenetileg féloldalas mosolyt vagy arcizomgyengeséget okoz.

Berki mindehhez hozzátette, hogy “királyság, hogy én lehetek az első egész Európában, aki kipróbálja a szert. Szúnyogcsípéshez hasonlít a kezelés.” Berki olyannyira beindult a klinikán, hogy leendő feleségét, Hódi Pamelát gyorsan rábeszélte egy kis botoxolásra. Bár Hódi először tiltakozott, utána bólintott, és megkapta a maga adagját. 

Berki Krisztián amúgy olyannyira ad a külsejére, mint egy XIX. századi kisasszony, az állandó gyúrás mellett, jééé, még körmöshöz is jár: 

a SAS megszabadult karmaitól ???????? #opl #thankyou #aberki

a berki ???????? (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,

Fogat fehérít:

És járja a busót:

????????????✌???????? #mohacsibusojaras #mohacs #buso #aberki

a berki ???????? (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,

(címlapkép: Berki Facebook)

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top