Sztárok

Vajna Tímea a lombikprogram miatt megy Amerikába

Mostanában nem először lehett hallanai arról, hogy Vajna Tímea és Andy Vajna szerint elérkezett az idő a családbővítésre. Most a BEST magazinból újabb részlet derült ki.

“Komolyan vesszük a kérdést. Én eldöntöttem, hogy igen, lesz. Most Timinek kell döntenie, hogy mikor” – mondta tavaly év végén Andy Vajna, aki úgy fogalmazott, készen állnak a gyerekvállalásra. Az ismerősök azt rebesgetik: ez az idő már nagyon közel van. A BEST magazinból kiderült részletek szerint ez az igazi oka annak, hogy Vajna Tímea Los Angelesbe költözik

“Mindenképpen szeretnénk vállalni egy babát, persze, segítséggel, azaz lombikbébiprogrammal” – idézi a magazin Vajna Tímea korábbi mondatait. Ráadásul ő maga mesélt a lap munkatársának arról, hogy az intézmény is Los Angelesben van, ahol a beültetést végeznék. 

Ahogy Andy Vajna fogalamzott, neki nincsenek álmai, csak céljai, mert amit akar, azt megcsinálja. A BEST-ből kiderül, hogy nem ő az egyetlen, aki ennyire eltökélt, a felesége az egész jövőjét előre látja.

Vajna Tímea a lombik programra miatt megy Amerikába

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top