Sztárok

Orosz Barbara teltnek látja magát

Tizenöt évvel ezelőtti erotikus fotók keringenek újból az interneten Orosz Barbiról, aki mai fejjel már szégyenli a sorozatot.

A 21 éves Orosz Barbiról a CKM számára készült a fotósorozat, és bár a műsorvezető nem teljesen meztelen rajtuk, sok mindent nem bíznak a néző fantáziájára. Barbara a Borsnak elmondta, lett volna igény teljes pucérkodásra is, a Playboy megkeresését azonban többször is visszautasította, pedig nem szégyenlős típus. Ma pedig már nem szívesen gondol vissza arra az egy sorozatra sem.

De vajon miért nem? Barbi azt mondja, a testalkatával elégedetlen. “Mindig annak a híve voltam, hogy egy nő legyen igényes, finom jelenség. (…) A régi, teltebb alakomat ma már nem szeretem látni annyira. A testem teljesen átalakult. Huszonegy éves voltam, amikor azok a képek készültek. Most érzem jól magam a bőrömben, a 36-os ruhaméretemmel” – fogalmazott a műsorvezető.

Mi nem teljesen értjük Barbi érveit, de a döntést az olvasóra bízzuk. A pikáns képek a Borsban megtalálhatók. (Vigyázat, felnőtt tartalom!)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top