Sztárok

Külföldi énekversenyen lett ezüstérmes az X-Faktor győztese, Opitz Barbara

Opitz Barbi, a 2016-os X-Faktor győztese már hétéves kora óta énekel, de soha nem járt külön énektanárhoz, saját maga fejlesztette tudását.

A fiatal énekesnő vasárnap este, az RTL Klub Portré című műsorában mesél majd arról Barabás Évának, hogy mindig is figyelemmel kísérte a tehetségkutatókat, és már gyerekként azt a célt tűzte ki magának, hogy egyszer majd ő is valamelyik műsor színpadán fog állni.

2015 tavaszán indult először tehetségkutató versenyen Opitz Barbara, mégpedig a Szatmár Hangján, abban az évben harmadik lett. Rá egy évre viszont már ő nyerte meg a tehetségkutatót, mégpedig azzal a dallal, amelyet az X-Faktor mentorházában Tóth Gabinak és Lotfi Beginek énekelt el.
De még az x-faktoros sikerei előtt Ukrajnában vett részt egy nemzetközi énekversenyen, ahol az előkelő második helyet szerezte meg.

fotó: RTL Klub/Portré
Fotó: RTL Klub/Portré

“Sokáig tanakodtunk ezután a családdal azon, hogy egyáltalán elinduljak-e a 2016-os X-Faktorban, mivel még soha nem voltam távol hosszú időre a szüleimtől, akik egyébként is féltettek a negatív kritikáktól és a fővárosi élettől.”

Szerencsére azonban Barbi nekivágott az RTL Klub tehetségkutatójának, és immáron az X-Faktor győzteseként készül legújabb dalának és a hozzá tartozó videoklipjének márciusi debütálására. Barbi egyébként épp az X-Faktor-győzelemmel járó luxusnyaralását tölti nővérével Panamában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top