Sztárok

Visszatért Dubajba a magyar szépségkirálynő, Gelencsér Tímea

Rutinosan mozog az arab országban Gelencsér Tímea, aki korábban mesélt a kint töltött hónapokról. A Miss World Hungary győztese most visszatért Dubajba.

Miss World Hungary szépségkirálynője a Dubajban töltött időszakról nem csak szép emlékeket őriz, ez azonban nem jelentett akadályt, hogy visszatérjen oda. 

“Egy szemesztert tanultam Dubajban az Amerikai Egyetemen. Az nagyon más világ, mint az itteni. Ha a vállam csücske csupaszon maradt, nem engedtek be az iskolába. Maga az intézmény egyébként nagyon tetszett, de a hallgatók nem voltak túl barátságosak. A helyiek nagyon elzárkóztak mindenkitől, nehéz volt közeledni feléjük. Zavart, hogy kint nem találtam barátokat, többek között ezért is akartam hazajönni, és most, hogy királynő lettem, már biztos, hogy itthon maradok” – mesélt nekünk korábban Gelencsér Tímea a dubaji élményeiről

Most viszont úgy tűnik, hogy remekül érzi magát az arab városban, ahová az édesanyjával utazott. Tímeának a vakáción valóra vált élete egyik nagy álma, és pingvint is ölelhetett, de nézd meg magad, milyen élményekben volt része a szépségkirálynőnek. 

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top