Sztárok

Így még sosem láttad Mádai Vivient

Régi hobbiját elevenítette fel Mádai Vivien, ám csak éjszaka tud neki hódolni, mikor kisfia már alszik. Mi lehet az?

Újra ecsetet és vásznat ragadott Mádai Vivien. A műsorvezető a Borsnak mesélt művészi fellángolásáról. “Szerintem azért nem festek még olyan jól, inkább csak gyakorolok. Pár hete jutott eszembe, hogy mennyire szerettem rajzolni, és vettem egy készletet. De csak akkor van időm alkotni, amikor a kisfiam, Zénó már lefeküdt” – mondta Mádai Vivien, aki néhány napja még arról beszélt, hogy mit titkol férje elől.

#????

v i v i e n m á d a i (@vivienmadai) által megosztott bejegyzés,

Vivien még nem kötelezte el magát egy stílus mellett. “Akrilfestéket használok, és gyakorlatilag bármit, amit otthon találok. Természetesen vannak ecseteim is, de használtam már mosogatószivacsot, fogkefét is a festéshez” – mondta. Persze volt már, aki vételi ajánlatot is tett egy-egy képére, de őket mindig visszautasította. “Nem ebből akarok megélni, de azért nagyon örülök, hogy másnak is tetszik, amit készítek.”

Sziasztok! Annyian írtatok a képeimmel kapcsolatban, hogy inkább leírom itt egyben. ???? Szóval, gyerekkorom óta szeretek festegetni, sosem tanultam komolyabban szerintem már nem is fogok????, de önmagam szórakoztatására mindig szívesen csinálnom. ???? Pár szóban a festékekről. Most az jönne, hogy megnéztem Dalí egyik képét, ami nagyon inspirált, de nem!???? Az Aldiban éppen promócióban vannak az Acryl festékek illetve a vásznak, így egy szombati nap folyamán bevásároltam ????????. A csillogó hatást pedig füstfóliával érem el. A technikámra nincs kifejezetten módszer, ami tetszik, azt festem. Nagyjából ennyi. Köszönöm a kedves szavakat és a sok üzenetet. ❤️????✌️ #myartwork

v i v i e n m á d a i (@vivienmadai) által megosztott bejegyzés,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top