Sztárok

Ő Delhusa Gjon 44 évvel fiatalabb barátnője

Ismerjétek meg Fannit, a 63 éves Delhusa Gjon 44 évvel fiatalabb barátnőjét. A korkülönbség azonban náluk nem téma. Kapcsolatukat ugyanis a lendületesség és az ösztönösség jellemzi.

Fanni 17 évesen Delhusa Gjon legnagyobb rajongója volt, majd egy klipforgatáson megismerte személyesen is a zenészt, és bizony beütött a szerelem. A Story Extra adásából az is kiderült, hogy ez egy irigylésre méltó kapcsolat. Delhusa Gjon a Story magazin díjátadóján mindenkinek bemutatta 44 évvel fiatalabb, most 19 éves kedvesét.

“Azért szeretem, mert más is szereti” – csapott bele a lecsóba Fanni, aki szerint a korkülönbség soha nem vetett fel kérdéseket kettejükben.  “Én a koromnál érettebben gondolkodom, ő pedig elég fiatalos mindenben” – folytatta Fanni, amire Delhusa csak annyit mondott:

“Nem pakoljuk ezt a témát.”

 

Csodáld meg Delhusa Gjon 44 évvel fiatalabb barátnőjét

A 63 éves Delhusa szerint lendületesség és ösztönösség jellemzi a kapcsolatukat. Azonban fiatalosság  és “pakolgatás” ide vagy oda, valamiből nem enged a zenész: a pénzügyeket ő intézi.

Fanni azt mondja nem érdekli a féltékenykedés. “Aki menni akar, az előbb, vagy utóbb, de úgyis megy. Szóval szerintem felesleges féltékenykedni.”

Fanni és Gjon szerelmes interjúja itt csodálható meg:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top