Sztárok

Ezt titkolja férje elől Mádai Vivien

Mádai Vivien imád vásárolni, olyannyira, hogy online-vásárlás-függőnek vallja magát. Még mindenféle trükköket is bevet, hogy a férje elől titkolni tudja a vásárlásait.

Mádai Vivien a Micsoda nőkben bevallotta, hogy online-vásárlás-függő. A telefonján be van állítva egy alkalmazás, ami minden reggel jelzi az akciókat. Mostanában leginkább lakberendezési cikkeket vesz, de a férje elől titkolja a vásárlásait, ugyanis szerinte feleslegesek ezek a dolgok.

Mádai Vivien módszere az, hogy meglátogatja az anyukáját, és amikor hazamegy, úgy csinál, mintha tőle hozta volna az új dolgokat. Egyedül a futárokkal van gond, velük mindig egyeztet a műsorvezető, hogy még véletlenül se fussanak össze a férjével. De Várkonyi Andreának is megvannak a saját trükkjei, az alábbi videóban mesélt erről.

Azt persze biztosan tudja Várkonyi Andrea és Mádai Vivien is, hogy miután egy adásban kibeszélték ezt, férjeik előtt semmi nem lesz többé titok. Csak úgy mondjuk…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top