Sztárok

Kokó lehet Gundel Takács Gábor utódja

Az MTVA gőzerővel keresi Gundel Takács Gábor utódját, hiszen kell valaki, aki tovább vezeti a Maradj talpon!-t. Két embert hívtak be próbafelvételre, az egyikük Kovács Kokó István.

Gundel Takács Gábor 10 év után felmondott a köztévénél, már a felmondási ideje is lejárt, befejezte a forgatást. A csatornának szüksége van valakire, aki tovább vezeti a Maradj talpon! című népszerű vetélkedőt.

“Csak két embert hívtak be próbafelvételre, Kokót és Héder Barnát. Úgy tudom, több próbafelvétel nem volt, de azt még nem döntötték el, hogy melyikük kapja a munkát. Úgy két-két és fél héttel járnak előrébb a forgatással az adásokhoz képest. Március első hetében, úgy számolom, hogy nyolcadikáig vagy kilencedikéig még Gábor lesz képernyőn. Arról eddig nem beszéltek, hogy szünetet tartanának. Pedig az is egy megoldás, hogy néhány hétre szüneteltetik a műsort, aztán az új műsorvezetővel kezdik újra. Ha nem így lesz, és leállás nélkül akarják csinálni, akkor legkésőbb március első napjaiban már forgatni kell az új műsorvezetővel” – mondta el a Borsnak egy neve elhallgatását kérő bennfentes.

Kokó lehet Gundel Takács Gábor utódja

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top