Sztárok

Fejlemény Kállay-Saunders András bírósági ügyében

Lassan ugyan, de végre rendeződni látszik Kállay-Saunders András bírósági ügye. A napokban megtartották az utolsó előtti tárgyalást. Mutatjuk, mi történt.

Mint ismert, az egykori Dock klub előtt egy testvérpár arc- és orrcsonttörést, illetve agylebenyzúzódást szenvedett, és a popsztárt nevezték meg elkövetőként. Kállay-Saunders Andrást három év börtönbüntetéssel is fenyegették.

“Védencem nem támadott meg senkit. Bízunk a felmentésben” – mondta a Blikknek dr. Barna Júlia ügyvéd. A két beidézett biztonsági őr semmire sem emlékezett, viszont tanúskodott az a fiatalember, akiben Kállay-Saunders András felismerni vélte a “vérző fejű” srácot, akiről korábbi vallomásában beszélt. “Ez a részlet is alátámasztja védencem szavahihetőségét” – érvelt az ügyvédnő, arra utalva, hogy a hárommillió forintos kártérítést követelő testvérpár a korábbi tárgyaláson ellentmondásba keveredett.

Fejlemény Kállay-Saunders András bírósági ügyében

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top