Sztárok

Mága Zoltán üzent a leggazdagabb magyaroknak

Mága Zoltán segítséget kért a 100 leggazdagabb magyartól, hogy együtt varázsoljanak meleget az otthonokba. Mint írta, ez nemcsak konkrét segítséget, hanem reményt és hitet is adhat embertársainknak.

Mága Zoltán idén is meghirdette, a Meleget az otthonokba elnevezésű akcióját, de olyan sokan  jelentkeztek, akik kilátástalan helyzetben vannak és óriási szükségük lenne a tüzelőre, hogy fűteni tudjanak, hogy a művész belátta, egyedül nem képes nekik segíteni. Ezért egy nyílt levélben segítséget kért a 100 leggazdagabb magyartól.

“Figyelem! Kedves Ismerőseim, Barátaim!Néhány óra alatt olyan mértékű igény mutatkozott a “Meleget az otthonokba” jelszóval indított kampányban a téli tüzelő igénylésére, hogy azt saját erőmből és mecénás barátaim segítségével sem tudom megoldani. Már eddig mintegy tízezer igénylés érkezett kisgyermekeket nevelő családoktól, kisnyugdíjasoktól, közösségektől az ország legkülönbözőbb részeiből. Be kell látnom, ekkora igényt igazságosan, maradéktalanul teljesíteni nem tudok, mert meghaladja lehetőségeimet. Az általam vállalt családokhoz természetesen mielőbb eljuttatjuk a téli tüzelőt, a kiválasztást munkatársaim már megkezdték. Ahhoz viszont, hogy ha mindenkinek nem is, de a segítséget kérők zömének legalább egy-két hétig, a tartós hideg végééig tüzelőt tudjunk biztosítani, sokkal szélesebb összefogásra van szükség.
Mindezek fényében arra az elhatározásra jutottam, felkérem a 100 leggazdagabb magyar összesítésében szereplő polgártársaimat, a felebaráti szeretet jegyében, közös összefogással nyújtsunk azonnali segítséget azoknak, akik nélkülöznek, hogy a jó szándék és a jó szó mellett egy kis meleget is juttassunk az otthonokba.

Meggyőződésem, ez a nemes cselekedet nemcsak konkrét segítséget, hanem reményt és hitet is ad embertársainknak, bizonyítva, hogy belőlünk, magyarokból nem veszett el a jóság, az emberség, és tudunk önzetlenül adni!
Várom a tehetős, jó szándékú emberek csatlakozását, hogy még ebben a hónapban eljussunk a rászoruló családokhoz!” – írta Mága Zoltán a Facebook oldalán.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top