Sztárok

A szenvedéseiről mesélt Dukai Regina párja, Batik Bence

Dukai Regina kedvese, Batik Bence a Ferencváros labdarúgója, de hosszú ideje nem léphetett pályára. A térdsérülése miatt komoly műtéteken van túl.

Dukai Regina kedvese az elmúlt másfél évben három térdműtéten esett át komoly sérülése után, és a rehabilitáció is hosszú időt vesz igénybe. “A második műtét során kifordították a térdkalácsomat, két csavart betettek, fúrták a sípcsontomat, tisztítottak. Bevastagodtak az inak is, három hónapig nem mozgattam a lábamat, ennek a regenerációjához hosszú idő kell. Ez kínkeserves időszak volt, de nagyon sokat erősödtem, ugyanakkor még nem mindig tudok úgy örülni a dolgoknak, ahogy azt tenném, ha futballoznék” – mesélt Batik Benceszegedma.hu-nak.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Remélhetőleg annak is hamarosan eljön az ideje, hogy újra pályára lépjen, már keményen edz. “Vannak edzés előtt bizonyos gyakorlatok, azokat a többiekkel együtt csinálom. Szerdán a futóiskolát is velük csinálom, utána viszont egyéni edzésterv szerint készülök, még két-három hónapig biztosan. Most minden attól függ, hogyan reagál az új dolgokra a térdem” – mondta Batik Bence.

A szenvedéseiről mesélt Dukai Regina párja, Batik Bence

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top