Sztárok

Kiss Ramóna: a főzés számomra igazi wellness

A színpadról lejőve egy színésznő élete is pont olyan hétköznapi, mint bármelyikünké. Nők, anyák, feleségek ők, akik szeretnek a családjukkal lenni. Kiss Ramóna, Gryllus Dorka és Kovács Patrícia vallanak arról, hogy mivel töltik a szabadidejüket. Mindhárom nő a Playboy Man of the Year múzsajelöltje.

A három említett színésznő közül Gryllus Dorkának és Kovács Patríciának van gyereke, így az idejüket leginkább a gyereknevelés és a párjuk tölti ki. 

“Ritkán jut időm rá, de imádok európai filmeket nézni vagy az is kikapcsolódásszámba megy, ha megnézhetem Kornél előadásait – mondja Gryllus Dorka, aki nemcsak feleségként, hanem kollégaként is figyeli a darabokat. A Playboy Man of the Year egyik múzsajelöltje hozzátette: – A szakmai szemet lehetetlen kikapcsolni, mindig tudok újat tanulni, és Kornél is kíváncsi a véleményemre. A legtökéletesebb kikapcsolódás azonban az, amikor az egész család együtt van otthon pizsamában, és nem csinálunk semmit.”

Fotó: Janine Guldener
Fotó: Janine Guldener

Kovács Patrícia szabadidejének legnagyobb részét a gyermekével tölti. Úgy véli, a színpadi munkához kitűnő kondíció kell.

“Korábban annyira egyszerű volt, hogy jó formában maradjak, nem igényelt külön megerőltetést. Most, hogy telnek az évek, egyre inkább érzem, hogy muszáj több időt fordítanom magamra. Pilatesre, köredzésekre járok, vega vagyok, igyekszem odafigyelni a testemre. Egy színésznek a hangszere a teste, muszáj vigyázni rá” – magyarázta

Fotó: Emmer László
Fotó: Emmer László

Kiss Ramóna is az aktív pihenés híve, de ha igazán szeretne kikapcsolódni, csak a főzés jöhet szóba.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

“A családom és a barátaim is tudják, hogy mindig szívesen készítek nekik valamit, de az igazi öröm számomra, ha elvonulhatok magamban, zenével, egy pohár borral és egy teljesen új receptet találhatok ki” – közölte Ramóna, és hozzátette, hogy neki a konyhai kísérletezés felér egy wellness hétvégével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top