Sztárok

Kirabolták Fásy Ádámot és Fásy Zsüliettet

Ott álltak Amerika délkeleti csücskében, az éjszaka közepén, kápé meg sehol. Fásy Ádám és lánya, Zsüliett nehezen keveredtek ki a csávából, de csak megoldották.

Beszállt, ööö, majd izé... – mesélte Fásy Ádám arról a sajnálatos eseményről, amikor őt és kislányát, Fásy Zsüliettet kirabolták az Amerikai Egyesült Államokban, pontosabban Fort Lauderdale-ben. Fásy Zsüliett a végtelenül érdeklődő Kinter Oszkárnak elmondta, hogy az utazásnak már az első napján gondok akadtak: például az, hogy nem volt meg az előre lefoglalt szállásuk. 

Kirabolták Fásy Ádámot és Fásy Zsüliettet

A mulatós honi hercegét és hercegnőjét (akik olyan neveket futtattak fel, mint Bunyós Pityu vagy Sláger Tibó) viszont aligha tudja hanyatt dönteni egy ilyen probléma, csomaggal és pénzzel kerestek egy szállodát. És jött is a következő gond. A londiner odament az autójukhoz, és annak rendje-módja szerint segített kipakolni a kocsiból, amiben Fásy otthagyta a 2200 dollárnyi kápét, és mire visszament érte, már nem volt ott egy kanyi sem. 

Kirabolták Fásy Ádámot és Fásy Zsüliettet

Fásy egyértelműen a londinerre fogja a lopást, aki szerinte ott matatott az autóban, ahol nem látta a biztonsági kamera. Bár nyilván megtehette volna, de Fásy Ádám mégsem hívta fel Donald Trumpot, pedig amilyen régi haverok, az éppen regnáló amerikai elnök akár segíthetett volna neki. Helyette egy ismerős nyújtott segítséget, és sínre kerültek, (olcsó poén lesz) mint a Zeneexpressz.

Fásy egyébként angolt tanulni vitte a lányát, míg Zsüliett négy hónapot, addig Ádám csak tíz napot maradt. Zsüliett elmondta, hogy egy hét leforgása után már jól érezte magát az iskolában, mert azért annyi idő kellett neki, hogy beilleszkedjen.

A fentebbi élményeket ellensúlyozandó:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top