Sztárok

Reviczky Gábor: Egy sámántól tudtam meg, hogy volt két infarktusom

Ha magatehetetlen beteg lenne, nem akarna a családja terhére lenni Reviczky Gábor, aki egy balinéz sámántól tudott meg sok mindent.

Nem bírná a kiszolgáltatottságot Reviczky Gábor, amit egy esetleges betegség okozna. A színész a Borsnak adott interjúban arról is beszélt, hogy jelenleg ugyan egészségesnek tartja magát, de korábban Balin egy balinéz sámán elárulta neki, hogy már két infarktuson is átesett.

“Később, amikor belegondoltam, a 90-es években, amikor rengeteget dolgoztam, valóban volt két olyan alkalom, amikor hazafelé vezettem, és egyszerűen kifeküdtem. Kicsapott a hideg veríték, mindkét alkalommal a szigethalmi kanyarban kaptam infarktust” – fogalmazott a színész, hozzátéve, hogy nagyon jól érzi magát szabadúszóként, mert “sokkal kellemesebb saját magamnak beosztani a napom”.

Reviczky Gábor beszélt arról is, milyen kemény volt A mi kis falunk – melynek kritikáját itt elolvashatod – forgatása, bár nagyon élvezte. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top