Sztárok

50 milliós játszma: élő adásban kérték meg az egyik játékos kezét

A 50 milliós játszma nézői nem is sejthették, milyen romantikus pillanatnak lesznek majd tanúi. Az egyik játékost ugyanis élő adásban jegyezte el a szerelme.

Az 50 milliós játszma játékosa, Timi és párja, Gyula már hosszú évek óta együtt élnek, ám – ahogy az a műsorban kiderült – a lánykérésre egészen idáig nem kerülhetett sor. Timi a műsort vezető Majkának elárulta, a legtöbbször ő volt az oka annak, hogy nem lett belőle menyasszony: nem szerette volna, ha párja egy amúgy is különleges napon, a szülinapján vagy karácsonykor kéri meg a kezét.

Timi a műsorban azt is elmondta, szeretné, ha a párja egy átlagos hétköznapot tenne tökéletessé azzal, hogy felteszi a nagy kérdést. Majka erre felajánlotta, hogy legyen a lánykérés napja február 3-a péntek. Miután Timi belement, Majka a leendő vőlegényt, Gyulát is megkérdezte, aki erre pironkodva bevallotta, hogy nincs nála gyűrű.

A szerelmesek végül Majka gyűrűjének a segítségével jegyezték el egymást. A romantikus pillanatot videón is megnézheted, mutatjuk:

 

Olvass még többet az 50 milliós játszmáról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top