Sztárok

Jennifer Lopez legfrissebb fotójától tátva maradt a szánk

Jennifer Lopez pár nap múlva esedékes Las Vegas-i show-ja előtt bombaformában van, és ezt tudatta is rajongóival egy bevállalós Instagram-fotóval.

A 47 éves Jennifer Lopezről legutoljára karácsony környékén lehetett hallani, amikor a bulvárlapok arról cikkeztek, mennyire kiborította rajongóit – és nem rajongóit – egy fotó, amin nála jóval fiatalabb szerelmével, Drake-kel pózol. A többség szerint J.Lo-nak lehetett volna több esze, mint hogy bedől a nála 17 évvel fiatalabb Drake-nek, akiről köztudott, hogy előszeretettel választ magának ismert barátnőt.

A poszt alatt sokan már arra is fogadásokat kötöttek, hogy a pár nem marad sokáig együtt, ám ezek a jóslatok, úgy látszik, igencsak messze jártak a valóságtól. J.Lo ugyanis, mióta együtt jár Drake-kel valósággal újjászületett, Las Vegas-i show-ja előtt pedig bombaformába hozta magát.
Az énekesnő az eredményt egy, az Instagramra töltött fotón mutatta be rajongóinak. A képen annyira dögös, hogy simán letagadhatná a közte és Drake között lévő korkülönbséget is.

 

Olvass még többet Jennifer Lopezről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top